Sneak Peak for July

Here’s a sneak peak of my work now :

It’s something to do with pompoms =). Will post it after completed.
Advertisements

6 thoughts on “Sneak Peak for July

  1. ezyane says:

    fyd..

    u buat i tak sabar nak tunggu my pom pom maker.. hehe..

    and i br lepas beli buku yang related with pom pom craft.. tak sabar nak buat lagi-lagi lepas tgk entry ni..

    ur pompom colorful cantekss!

  2. MisFyd says:

    Thanks…best jugak bat pom pom…tk susah sgt…Jom ramai2 bat pom pom =p

    Nih nk bat pom pom dolls ke? Best la ade pompom maker nanti. Beli kt ne?

    Fyd pakai template sendiri potong je =). Yg penah tgk online is the Clover brand. Tp yg pom pom maker mak Fyd dulu2 pakai masa kecik2 lain skit. Dia mcm smbg2 plastic parts together.

  3. ezyane says:

    ticer sue belikan di spotlight, spore. I think die ada beli extra. try tanya dia either die nak jual or not..hehe

    and dekat haby and wool kat ampang park also ada.. rasanya nak beli jugak yang tu next week 🙂

  4. MisFyd says:

    oooo ye ker….huhuhu…mak Fyd nk gi S'pore weekend nih…maybe nk mintak pesan if dia tau mana tu spotlight 🙂 If tak bole la tanya ticer or gi Haby & Wool(actually tk penah gi lg :p)

    Yg beli tu jenis camne ek? Clover or yg plastic main gabung2 punye?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s